Capoeira Feestje

Capoeira Kinderfeestje Kinderdans.nl

Capoeira is een Braziliaanse Vechtdans Spel. Het spel is een uitwisseling van aanvals- en verdedigingstechnieken op muziek. Je kunt een Capoeira feestje boeken of een Capoeira Piraten feest.

Bij het Capoeira Piraten feest, worden de kinderen piraten en leren ze door middel van spelletjes de Capoeira bewegingen. Daarna maken ze een theater spel waarbij een groepje piraten de boot van het andere groepje piraten entert. Ook vinden ze een speciale schat met een echte wenslamp erin. Het feestje is inclusief limonade en snoep. Wanneer je het feestje van 1 1/2 uur boekt dan mogen de kinderen de laatste 10 minuten van het feestje het piraten theater spel aan de ouders van de jarige laten zien en bij 2 uur maken we een speciale voorstelling waarbij alle ouders de laatste 15 minuten van het feestje aanwezig kunnen zijn. Je kunt ook een feestje van 2 1/2 uur boeken dan doen we vooraf ook nog een leuk cadeautjesspel en ga je een cakeje versieren dat je daarna mag opeten.

 

Keuze uit:

  • 1 uur = 12 euro per kind (inclusief limonade en snoep + dansworkshop)
  • 1 uur en 30 minuten = 17 euro per kind (inclusief limonade en snoep + verkleden + tekening maken + dansworkshop + de laatste 10 minuten mogen de ouders van de jarige komen kijken naar een dansspel of misschien hebben we zelfs een kleine voorstelling gemaakt)
  • 2 uur = 22 euro per kind (inclusief limonade en snoep + verkleden + tekening maken + dansworkshop + we maken een voorstelling en de laatste 15 minuten mogen ouders, broertjes en zusjes etc. komen kijken);
  • 2 uur en 30 minuten = 25 euro per kind (inclusief cadeautjesspel + cakeje versieren en opeten + limonade en snoep + verkleden + tekening maken + dansworkshop + we maken een voorstelling en de laatste 15 minuten mogen ouders, broertjes en zusjes etc. komen kijken).

Locatie: Studio Raniya en Capoeira School Semente. Adres: Klein Heiligland 84, Haarlem

Stuur een mailtje naar  info@kinderdans.nl om dit feestje te boeken!